image
Sursa foto: Getty Images

”Am dat și eu câteva”. Zlatan Ibrahimovic, reacție în stilu-i caracteristic după ce a atins borna de 500 de goluri marcate

AC Milan s-a impus fără emoții în fața lui Crotone, scor 4-0, meci în care Zlatan Ibrahimovic și Ante Rebic au reușit câte o dublă.

Cu cele două goluri marcate în poarta lui Crotone, Zlatan Ibrahimovic a atins borna 501 reușite pentru echipele de club în carieră, iar la finalul meciului a comentat, scurt, în stilu-i caracteristic, performanța bifată.

”Înseamnă că am dat și eu câteva goluri în carieră, dar cel mai important acum este să continui ce fac acum și să-mi ajut echipa. Ăsta e obiectivul meu, să marchez și să creez șanse pentru echipa mea.

Trebuie să ne facem jocul, chiar și în aceste condiții, precum cele din meciul cu Crotone, în fața unei echipe care se apără compact, jos, și ne pune probleme. În astfel de meciuri trebuie să profităm de oportunitățile pe care le avem”, a declarat Zlatan Ibrahimovic, la pauza meciului cu Crotone, înainte să bifeze golul 501, în partea secundă, potrivit Football Italia.

Dintre cele 501 goluri marcate la nivel de echipă de club, 83 au fost reușite de Zlatan Ibrahimovic pentru AC Milan, în 122 de jocuri.

Totuși, cele mai bune statistici ale suedezului sunt cele din perioadă PSG, club pentru care a punctat de 156 de ori în 180 de jocuri.

În acest sezon, la 39 de ani, Zlatan este cel mai bun marcator al lui AC Milan, cu 18 goluri înscrise în tot atâtea jocuri disputate în toate competițiile.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: