image
Sursa foto: blacknews.ro

Caz șocant la Glodeni: O tânără și-a aruncat pruncul nou-născut în veceul din curtea casei

Tragedie într-o localitate din raionul Glodeni. O tânără de 27 de ani și-a aruncat fătul în veceul din curtea casei la câteva minute după ce a născut.

Totul a avut loc la data de 6 aprilie curent la domiciliul tinerei din satul Cuhnești, raionul Glodeni, iar poliția a fost alertată astăzi de către reprezentanții spitalului unde s-a adresat ulterior tânăra, care se afla la evidență medicală perinatală cu sarcină în termen de naștere.

Potrivit ofițerului de presă al IP Glodeni, Eugenia Molceanov la data de 6 aprilie aflându-se la domiciliu, în jurul orei 03:30, tânăra a simțit scrurgerea apelor amiotice și a plecat la veceul din curte, unde a și survenit nașterea.

Din spusele ei, fătul era fără suflare și nu dădea semene de viață, iar aceasta l-a aruncat pe pruncul nou născut în veceul din ogradă. Seara, la data de 07.04.2020, s-a adresat la asistenta medicală a OMF Cuhnești, precum că a născut în Chișinău și la naștere pruncul a decedat”, a declarat Eugenia Molceanov.

La fața locului a fost trimisă grupa operativă care a depistat cadavrul bebelușului de gen femenin cu o greutate de 2,7-3kg, caracteristic sarcinei mature. Ulterior a fost remis la examinarea medico-legală, pentru stabilirea cauzei decesului.

Pe cazul dat a fost pornit un proces penal, iar în prezent se întreprind măsuri pentru stabilirea şi identificarea tuturor circumstanțelor.

Noutăţile partenerilor

comentarii: