image
Sursa foto: Profimedia

De nicăieri: Robert Lewandowski, dorit de rivala Barcelonei din La Liga

Robert Lewandowski (35 de ani) a ajuns în vara anului 2022 la Barcelona.

De atunci, atacantul polonez a reușit să devină imediat unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei blaugrana.

Până în acest moment, ”Lewa” a reușit să marcheze 53 de goluri și să ofere 17 pase decisive în 85 de partide jucate pentru formația catalană.

Cu toate acestea, criza de la Barcelona își spune cuvântul, iar conducerea clubului va încerca să se așeze la masa negocierilor și să îl convingă pe fotbalist să renunțe la o parte dintre drepturile sale financiare, care ar urma să crească la 16 milioane de euro începând cu sezonul 2024/25.

În cazul în care nu vor reuși, catalanii iau în calcul chiar și vânzarea atacantului, potrivit sport.es. Sursa citată notează că a apărut deja chiar și prima echipă interesată, care urmărește atent situația vârfului polonez. Este vorba despre Atletico Madrid, echipă pe care Barcelona a învins-o cu un categoric 3-0 în ultima etapă din La Liga.

Gruparea lui Diego Simeone nu este ”străină” de transferuri de la Barcelona. Luis Suarez este unul dintre marile nume care a ajuns pe ”Metropolitano”, unde chiar a reușit să îi ajute pe madrileni să cucerească titlul. Și Antoine Griezmann a fost reprimit de Atletico, după ce nu s-a impus pe Camp Nou.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: