image
Sursa foto: Profimedia

Sandro Tonali, jucătorul pe care Milan a luat 70 de milioane de euro: ”Aș plăti ca să aflu viitorul”

Sandro Tonali (23 de ani) a fost transferat de Newcastle United de la AC Milan în schimbul a 70 de milioane și a devenit cea mai scumpă achiziție din istoria clubului englez, record pe care îl împarte cu suedezul Alexander Isak (23 de ani).

Tonali a recunoscut că transferul său la Newcastle a fost unul dificil.

„Înainte de a pleca în Anglia am vorbit mult cu oamenii care iubesc AC Milan. Nu m-am trezit într-o dimineață și m-am hotărât să o fac. A fost o vară grea”, a declarat Tonali, citat de Gazetta dello Sport.

„Să revin într-o bună zi la AC Milan? Nu știu... Aș plăti ca să știu viitorul. Poate că da, poate că nu. Fotbalul este ciudat.

Nu închid ușa revenirii la Milan. Nu pot și nici nu o să-mi ascund dragostea și pasiunea pentru Milan”, a declarat Tonali, citat de jurnalistul italian Fabrizio Romano.

În momentul oficializării transferului de la Brescia la Milan, Tonali a postat o fotografie, din perioada junioratului, în care era îmbrăcat în tricoul Milanului, alături de mesajul: „Visul unui copil a devenit realitate”.

Mai mult, Tonali l-a sunat pe Gennaro Gattuso pentru a-i cere permisiunea de a evolua cu numărul opt pe spate pentru formația milaneză. Gattuso reprezintă o referință în fotbal pentru actualul mijlocaș al lui Newcastle United.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: