image
Sursa foto: Profimedia

Șeicii au început să "arunce" cu bani! Cât primește pe zi avocatul lui Man. City pentru procesul cu Premier League

Conducerea lui Manchester City a intrat în panică, după ce oficialii Premier League au acuzat clubul de peste 100 de încălcări ale regulamentului fairplay-ului financiar.

"Cetățenii" vor fi judecați de către o comisie independentă, iar cei din conducere au început să ia toate măsurile posibile pentru ca echipa să câștige procesul.

Potrivit presei britanice, liderii de pe Etihad au început deja căutările pentru formarea unei echipe de avocați care să câștige litigiul cu oficialii primului eșalon.

Iar primul nume angajat de campioana en-titre este David Philip Pannick, unul dintre cei mai reputați avocați din Regat.

Britanicii mai scriu că Pannick, care l-a reprezentat în trecut și pe fostul premier Boris Johnson, cere un onorariu de aproximativ 90.000 de euro pe zi.

Luni, oficialii primului eșalon britanic au anunțat pe site-ul oficial că Manchester City este subiectul unei anchete ample, desfășurate din decembrie 2018 și până recent.

Oficialii primului eșalon britanic au descoperit că Manchester City a comis peste 100 de încălcări ale regulamentului UEFA legat de fairplay-ul financiar.

Acestea au fost comise pe o perioadă de 9 ani, începând cu sezonul 2009/2010 și până la ediția 2017/2018, inclusiv.

Neregulile comise de "Cetățeni" de-a lungul timpului urmează să fie anchetate de o comisie independentă, separată de Premier League, care va stabili dacă gruparea de pe Etihad a încălcat sau nu regulamentul.

Conform publicației britanice Independent, Manchester City a comis nereguli legate de "oferirea de informații reale și corecte cu privire la situația financiară, veniturile și costurile operaționale ale echipei".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: