image
Sursa foto: politiacapitalei.md

Mama bebeluşui abandonat într-un bloc de la Buiucani şi-a recunoscut vina şi a declarat că era în stare de afect

Femeia care și-a abandonat bebeluşul de câteva săptămâni în scara unui bloc de locuit din sectorul Buiucani a capitalei, la data de 23 ianuarie, a fost găsită şi și-a recunoscut vina. Mama micuţului este originară din raionul Donduşeni şi a declarat poliţiştilor că era în stare de afect când a abandonat copilul.

Femeia a mai declarat că nu își poate explica gestul pe care l-a făcut, motivând că era în stare de afect. Aceasta nu a fost reținută, având la întreținere alți doi copii minori.

"În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru comiterea infracțiunii lăsarea în primejdie. Persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă amendă până la 27 500 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de până la 2 ani", se arată într-un comunicat emis de poliţie.

Mama micuţului a fost surprinsă de camerele de supraveghere instalate în apropierea blocului unde aceasta şi-a abandobat copilul. Imaginile au fost făcute publice de poliţie, iar la scurt timp femeia a fost găsită.

Poliția continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, fiind dispuse expertizele necesare.

Amintim că bebelușul de câteva săptămâni a fost găsit abandonat într-un bloc din sectorul Buiucani al capitalei. Lângă micuț în cărucior a fost lăsat și un bilețel unde era indicat data și luna în care s-a născut.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: