image
Sursa foto: Jurnal.md/Nadejda Roșcovanu

Igor Dodon: „Noi nu ne temem să fim în opoziție, vom sancționa orice abuz”

Rezultatul alegerilor de duminică este o normă firească a democrației, PSRM nu se teme să fie în opoziție și va sancționa orice înrăutățire a calității vieții în RM. Astfel a comentat rezultatul alegerilor de duminică, liderul socialiștilor, Igor Dodon.

Aceasta este democrația. Noi percepem acest rezultat ca pe o normă firească a acesteia, oamenii si-au dorit această mare schimbare și au obtinut-o.Vreau să-i felicit pe cei din PAS si pe președintele Maia Sandu. Începând cu ziua de azi au toată puterea în stat. E un stat captiv, dar din alt punct de vedere”, a sugerat Igor Dodon.

Liderul socialiștilor a mai adăugat că sunt pregătiți să fie în opoziție. „Noi nu ne temem să fim în opoziție. Vom urmări foarte atent ca partidul de la guvernare să-și îndeplinească promisiunile electorale și cu pensiile, și cu salariile. Noi vom sancționa orice abuz, orice înrăutățire a calității vieții în RM prin normele democratice care sunt”, a mai spus Igor Dodon.

Solicitat să comenteze de ce în opinia sa a pierdut alegerile în localitatea de baștină, dar și în Chișinău, care e condus de un primar socialist, Dodon a replicat scurt, că aceasta a fost voința oamenilor.

Oamenii și-au dorit acest lucru și au obținut rezultatul pe care și l-au dorit”, a punctat Igor Dodon.

Conferința poate fi urmărită aici.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: