Sadio Mane este unul dintre băieții buni din fotbal, iar un imam din Liverpool a confirmat acest lucru: "Sadio trece din când în când pe la moschee. Acasă are un Bentley, dar când vine aici conduce o mașină normală.

Niciodată nu caută să fie în centrul atenției și în niciun caz nu este un om arogant. De câteva ori chiar ne-a ajutat la final să curățăm băile din moschee", a spus imamul, citat de Football Talk.

O poză cu Sadio Mane (27 de ani) a devenit virală pe rețelele de socializare la începutul anului. Starul lui Liverpool a fost surprins umblând cu telefonul spart.

Acesta este încă un semn al modestiei de care a dat dovadă senegalezul care câștiga 150.000 de lire sterline pe săptămână la campioana Europei, adică 7,8 milioane de lire sterline pe an.

”Eram înfometat și trebuie să muncesc pe teren. Am supraviețuit unor vremuri grele, am jucat fotbal desculț. Nu am o educație și multe alte lucruri, dar cu ce câștig astăzi îi pot ajuta pe oamenii mei.

Am construit școli, un stadion, am furnizat haine, încălțăminte și mâncare pentru oamenii care sunt într-o sărăcie extremă. În plus, dau 70 de euro pe lună pentru toți oamenii din regiuni sărace ale Senegalului”, a spus Mane, citat de englezii de la Daily Star.