image
Sursa foto: Le Figaro

Un nou bilanţ în urma accidentului produs pe Fluviul Rin; Câţi oameni au murit

Echipele de intervenţie au găsit, marţi, cadavrul fetiţei dispărute în urma accidentului produs săptămâna trecută pe Fluviul Rin, bilanţul ajungând la patru morţi, anunţă autorităţile germane şi franceze, conform publicaţiilor Stuttgarter Zeitung şi Le Figaro.

Cadavrul fetiţei a fost identificat de familie, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei germane.

"Corpul fetiţei dispărute de joi a fost găsit de un grup fluvial franco-german, în aval de localitatea Gerstheim, în zona germană a fluviului", a confirmat Prefectura de resort din Franţa.

Doi cetăţeni români au murit, iar altul a fost rănit uşor în accidentul produs săptămâna trecută pe Fluviul Rin, a anunţat Ministerul român al Afacerilor Externe, scrie mediafax.ro.

O ambarcaţiune pneumatică în care erau doi adulţi şi doi copii, turişti români şi germani, s-a răsturnat joia trecută în Rin, în zona localităţii franceze Gerstheim, situată la frontiera cu Germania. Mai mulţi martori au sărit în apă pentru salvarea persoanelor căzute din ambarcaţiune. O fetiţă în vârstă de şase ani şi un adult în vârstă de 29 de ani au murit, iar un copil de patru ani era dispărut. Al doilea adult a fost transportat la Spitalul din orăşelul Sélestat. Una dintre cele trei persoane care au sărit în apă pentru a interveni la accident a decedat.

Citeşte mai mult despre

comentarii: