image
Sursa foto: Profimedia

Lovitură de teatru: cine i-ar fi plătit cauțiunea de 1.000.000 € lui Dani Alves

În cursul zilei de luni, 25 martie, Dani Alves (40 de ani) a ieșit din închisoare, după ce milionul de euro pentru cauțiune a fost ”depus în conturile secției a Tribunalului din Barcelona”.

Dani Alves, arestat pe 20 ianuarie 2023, a fost condamnat pe 22 februarie la patru ani şi jumătate pentru violarea unei tinere în noaptea de 30 spre 31 decembrie 2022, într-un club de noapte din Barcelona. Săptămâna trecută, un tribunal catalan a autorizat eliberarea condiționată a fotbalistului în schimbul unei cauțiuni de 1.000.000 de euro.

După o întreagă ”telenovelă”, în care s-a spus că tatăl lui Neymar ar fi achitat suma necesară pentru ca Dani Alves să iasă din închisoare, după care bărbatul a negat că l-ar ajuta pe Alves, s-ar fi aflat cine ar fi plătit, de fapt, cauțiunea. Ar fi vorba despre Memphis Depay, fostul coleg al lui Alves de la Barcelona.

”Memphis Depay a fost cel care a plătit cauțiunea în valoare de un milion de euro a lui Dani Alves. Brazilianul a ieșit din închisoare. Nu Neymar a plătit, mai degrabă el și tatăl său s-au sustras din această poveste”, a transmis un jurnalist arab.

Depay, actualul jucător al celor de la Atletico Madrid, și Alves au fost coechipieri la gruparea catalană în perioada noiembrie 2021 - iulie 2022, în al doilea ”mandat” al brazilianului la Barca.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: