image
Sursa foto: Profimedia

Mohamed Salah, de neoprit! Un nou record impresionant stabilit de egiptean

Egipt a învins-o pe Djibouti cu scorul de 6-0 în calificările pentru Cupa Mondială, iar Mohamed Salah a impresionat din nou în tricoul naționalei sale.

Chiar dacă nu a reușit să câștige vreun trofeu pentru țara sa, Salah a avut mai mereu evoluții la nivel înalt. În meciul de ieri, egipteanul a marcat patru goluri și a stabilit un nou record.

În meciul cu Djibouti, Salah a făcut spectacol total. Acesta a marcat primele patru goluri pentru naționala sa și a transformat meciul într-o formalitate. În urma acestor reușite, Salah a ajuns la 15 goluri marcate pentru Egipt în preliminariile pentru Cupa Mondială și a devenit golgheterul all-time al țării sale.

Celelalte două goluri ale naționalei sale au fost înscrise de Mostafa Mohamed și Trezeguet, iar Egiptul se află pe primul loc în grupa sa de calificare pentru Cupa Mondială după primul meci. Pe lângă Djibouti, printre adversarii ”Faraonilor” se numără Etiopia, Sierra-Leone, Burkina Faso și Guineea-Bissau.

Egiptul a ratat prezența la ultimul Campionat Mondial, iar Mohamed Salah pare hotărât să obțină calificarea la următorul, întrucât a început în forță aceste preliminarii. Naționala Egiptului a participat până acum doar la trei turnee de Cupă Mondială: 1930 (Uruguay), 1934 (Italia), 1990 (Italia) și 2018 (Rusia).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: