image
Sursa foto: Instagram

Ea e „Femeia Hulk”: prin ce impresionează și care sunt cele trei „ingrediente” ale unui fizic de invidiat

Fafa Araujo (36 de ani), originară din Rio de Janeiro, s-a mutat în Statele Unite ale Americii, la Chicago, pentru a-și îndeplini vis: o carieră în fitness.

Brazilianca a devenit, între timp, antrenoare de fitness, iar faptul că și-a dedicat foarte mult timp în sală este evident, pentru că Fafa Araujo a ajuns să aibă un fizic ”sculptat”.

Fara Araujo a dedicat foarte mult antrenamentului de picioare, iar rezultatele sunt evidente, brazilianca ajungând să aibă coapse de dimensiuni imense, mai mari chiar decât ale unor bărbați care activează în aceeași industrie.

Datorită aspectului său fizic, în special a coapselor supradimensionate, Fafa Araujo a ajuns virală pe rețelele sociale, iar postările sale se bucură de un succes imens. Tot în mediul online, urmăritorii au numit-o ”Femeia Hulk”, iar motivul este evident.

Brazilianca a vorbit despre transformarea sa din ultimii ani și a transmis că ”ingredientele” unui astfel de fizic sunt timpul, dedicarea și constanța.

”Nu există un secret pentru a-ți construi corpul visurilor tale, trebuie timp, dedicare și consistență-doar așa îți îndeplinești obiectivele. Iubesc să merg la sală și să-i educ pe cei pe care-i antrenez”, a povestit Fafa Araujo, citată de Daily Star.

Fafa Araujo a recunoscut că, datorită aspectului fizic, primește foarte multă atenție când iese în oraș.

”Când ies în oraș, mușchii mei capătă multă atenție, mai ales picioarele, iar mie îmi place asta”, a spus brazilianca.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: