image
Sursa foto: Instagram

A fost condamnat la închisoare pentru traficul a 1.350 kg de cocaină, dar Rusia a intervenit la cel mai înalt nivel

La jumătatea lunii februarie 2024, Quincy Promes (32 de ani), jucătorul celor de la Spartak Moscova, a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru trafic de droguri.

Fotbalistul cu 50 de selecții la naționala Olandei ”a avut rol de îndrumare și înlesnire” a transportului a nu mai puțin de 1.350 de kilograme de cocaină, iar judecătorii batavi au luat decizia de a-l trimite în spatele gratiilor.

Totuși, Promes nu a ajuns la închisoare în Olanda, ci a fost reținut în Dubai. Dar nu pentru a-și ispăși pedeapsa pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri. Fotbalistul a fost implicat într-un accident rutier în Emiratele Arabe Unite și a fugit de la fața locului.

Autoritățile din Dubai l-au oprit la aeroport, înainte de a călători spre Moscova, și se zvonea că va fi extrădat în țara sa natală. Guvernul rus, însă, a intervenit la cel mai înalt nivel, iar Quincy Promes a scăpat doar cu o amendă pentru fapta din Golf și se va întoarce în Rusia, nu la Amsterdam, notează Marca.

Mai mult, acesta poate evolua fără probleme pentru Spartak Moscova în campionatul din Rusia, duminică, împotrivia celor de la Fakel.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: