image
Sursa foto: Profimedia

RB Leipzig - Manchester City de la, 22:00, în direct la Jurnal TV: Pep Guardiola, fără 3 jucători importanți în Germania

RB Leipzig și Manchester City vor juca miercuri, de la ora 22:00, în direct la Jurnal TV, în prima manșă din optimile de finală ale Champions League.

Leipzig vine după un succes categoric în fața celor de la Wolfsburg, în ultima etapă din campionatul Germaniei. Elevii lui Marco Rose ocupă locul 5 în Budesliga și sunt la 4 puncte de liderul Bayern, după 21 de etape.

De cealaltă parte, Manchester City a făcut doar egal pe terenul lui Nottingham Forest, scor 1-1, în ultima rundă din Premier League. Trupa lui Pep Guardiola ocupă poziția secundă în clasament, la două puncte de liderul Arsenal, care are cu un meci disputat mai puțin.

Până acum, Leipzig și Manchester City s-au mai întâlnit de două ori, iar cele două formații și-au împărțit victoriile. 6-3 pentru City și 2-1 pentru Leipzig sunt rezultatele înregistrate în anul 2021.

Echipele probabile

RB Leipzig: Blaswich - Klostermann, Orban, Gvardiol, Raum - Schlager, Laimer - Szoboszlai, Forsberg, Werner - Silva

Manchester City: Ederson - Walker, Akanji, Ake - Rodri, Bernardo - Mahrez, Gundogan, Foden, Grealish - Haaland

Absențe pentru Manchester City la meciul cu Leipzig

Mijlocaşul Kevin De Bruyne şi fundaşii Aymeric Laporte şi John Stones nu sunt în lotul lui Manchester City pentru meciul de miercuri cu RB Leipzig, din deplasare, din turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, anunță Agerpres.

De Bruyne, Laporte şi Stones nu au participat la antrenamentul de marţi al campioanei Angliei. Absenţa lui Stones era aşteptată, el continuându-şi recuperarea după o accidentare la coapsă.

În schimb, situaţia lui Laporte şi mai ales a lui De Bruyne, unul dintre cei mai buni fotbalişti ai echipei, este surprinzătoare. Cei doi au fost folosiţi în remiza dezamăgitoare din weekend de pe terenul lui Nottingham Forest (1-1). Laporte a fost atunci integralist, în timp ce De Bruyne a fost înlocuit cu două minute înainte de final.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: