image
Sursa foto: mai.gov.md

Mascat Fulger, lovit cu o sticlă în cap; A ajuns la terapie intensivă

Un angajat al Batalionului de Poliție cu Destinația Specială a ajuns la spital în stare gravă, după ce ar fi fost snopit în bătaie de un necunoscut.

Incidentul ar fi avut loc în seara de vineri, 7 Aprilie curent, în jurul orei 21:52, pe strada Drumul Viilor, din cartierul Telecentru al capitalei, susțin sursele pulsmedia.md.

Potrivit surselor, ar fi vorba despre angajatul BPDS „Fulger” Vasile Țurcanu, în vîrstă de 30 de ani, care a fost bătut de un individ, în proximitatea unui magazin alimentar, după ce aceasta s-ar fi luat la harță cu agresorul.

„Fiind în stare de ebrietate avansată și în afara orelor de serviciu, anagajatul BPDS „Fulger” ar fi inițiat un cunflict cu un individ necunoscut, în rezultatul căruia s-a ales cu o sticlă de bere stricată de cap. Imediat după bătaie, agresorul a dat bir cu fugiții într-o direcție necunoscută”, au mai precizat aceleași surse apropiate anchetei.

Ulterior, angajatul BPDS „Fulger” a fost transportat la spital unde a fost diagnosticat cu o plagă în regiunea gâtului, traumă cranio -crebrală închisă,  comoție cerebrală, dar și mai multe răni în regiunea capului,  printre care o plagă deschisă a buzelor și cavității bucale, traumatizm cranio-facial, plagă tăiată în regiunea submandibulară pe stânga.

Tânărul a fost internat în secția de terapie intensivă a Institutului Național de Medicină Urgentă.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează să fie stabilite toate circumstanțele în care s-a produs incidentul, dar și identitatea agresorului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: