image
Sursa foto: instagram

Un fotomodel a murit după ce a căzut de pe o stâncă frecventată de amatorii de selfie

Fotomodelul britanic Madalyn Davis a murit duminică după ce a căzut de pe o stâncă din Sydney populară în rândul amatorilor de selfie-uri spectaculoase, informează Perth Now. Tânăra tocmai se mutase în Australia și se pregătea să înceapă o nouă viață.

Fotomodelul de 21 de ani fusese la o petrecere sâmbătă noaptea, iar la primele ore ale dimineții s-a dus cu prietenii pentru a admira răsăritul de soare de stâncile Diamond Bay. Nu sunt clare încă circumstanțele în care Madalyn Davis a căzut, dar stâncile de la Diamond Bay sunt foarte populare printre amatorii de selfie-uri spectaculoase și o destinație predilectă pentru fotografii de nuntă, indică sursa citată.

Serviciile de urgenţă au fost chemate la ora locală 6.30, iar corpul acesteia a fost găsit în apă patru ore mai târziu. În august, o altă tânără, în vârstă de 27 de ani, a căzut de pe aceste stânci în timp ce încerca să-şi facă un selfie. Fotomodel și influencer, cu peste 14.000 de următoritori pe Instagram, tânăra abia se mutase în Australia și era foarte încântată de acest lucru.

„Fără regrete pentru vechea mea viață (deși îmi lipsește jobul), sunt foarte entuziasmată de ceea ce îmi va aduce viitorul”, a scris Madalyn Davis cu puțin timp înainte de dispariția sa.

Noutăţile partenerilor

comentarii: