image
Sursa foto: Profimedia

Inter Milano vrea să-l ia pe atacantul momentului din Bundesliga

Inter Milano a ”pus ochii” pe unul dintre cei mai ”în formă” atacanți din fotbalul european de la ora actuală.

Potrivit Fichajes, Inter Milano vrea să-l transfere în vara anului viitor pe Serhou Guirassy (27 de ani), atacantul celor de la Stuttgart, la insistențele tehnicianului ”nerazzurilor” Simone Inzaghi. Sursa citată anterior scrie că de serviciile francezului se interesează în acest moment și mai multe formații din Premier League.

Serhou Guirassy a impresionat în Bundesliga, prin prisma numărului mare de goluri reușit în acest început de sezon. Astfel, în doar 7 partide jucate pentru Stuttgart, Guirassy a marcat 11 goluri și a furnizat două pase decisive. De altfel, aceste cifre îl clasează pe francez pe primul loc în rândul marcatorilor din prima ligă germană, cu 10 reușite (un gol a fost marcat de Guirassy în DFB Pokal - Cupa Germaniei).

Guirassy a fost transferat definitiv de Stuttgart în vara acestui an, contra sumei de 9 milioane de euro de la Rennes, după ce vârful evoluase sub formă de împrumut sezonul precedent la aceeași formație din Bundesliga. Actualul contract al atacantului francez cu Stuttgart expiră în vara anului 2026.

În cariera sa, Serhou Guirassy a mai jucat pentru Lille (9 partide, un gol), Auxerre (16 partide, 8 goluri, două assist-uri), Stade Laval (38 de partide, 7 goluri), Amiens (38 de partide, 13 goluri, două assist-uri) și FC Koln (45 de partide, 9 goluri, două assist-uri).

În prezent, Inter Milano îi are în lot pe postul de atacant central pe Lautaro Martinez (26 de ani), Marcus Thuram (26 de ani), Marko Arnautovic (34 de ani / în prezent e accidentat) și Alexis Sanchez (34 de ani).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: