image
Sursa foto: Double Case Moldova

De ce este Double Case Moldova cea mai bună modalitate de a studia tranzacționarea pe piețele financiare?

Recent, numele companiei Double Case Moldova a fost găsit din ce în ce mai des în mass-media financiară. Motivul este că un interes deosebit pentru tranzacționarea pe piețele financiare apare în perioadele de criză economică și diferite manifestări de incertitudine.

Mulți moldoveni, ca și cetățenii altor țări, sunt îngrijorați de viitorul lor și caută modalități relevante de lucru care să-i ajute să-și asigure surse alternative de venit. Double Case este o companie de consultanta care oferă o gama largă de servicii. Acestea sunt analize, instrumente pentru tranzacționarea pe piețele financiare și formare.

Sarcina companiei este de a oferi cele mai confortabile condiții de învățare, obținând un rezultat real, iar acest lucru este posibil doar dacă se oferă o abordare individuală și se abandonează ideea punerii în funcțiune a procesului educațional.

Angajații companiei lucrează în două birouri, unde se întâlnesc cu clienții, desfășoară evenimente de formare, dar în zilele noastre, când pentru mulți este mai convenabil să studieze acasă, s-au dezvoltat scheme eficiente de formare online. Eugen Chiriac, CEO Double Case, este un analist de schimb renumit, care a fost desemnat Persoana Anului în 2020 de rating-ul VipMagazin.

Double Case MoldovaDouble Case Moldova

El face tot posibilul pentru a se asigura că anume compania oferă servicii de calitate. Pentru a pune în aplicare acest lucru, în ciuda faptului că toți angajații au o educație economică superioară, ei însuși urmează o pregătire. Această abordare nu are nicio legătură cu marketingul, deoarece Double Case Moldova înțelege că și cel mai bun specialist își va pierde rapid abilitățile dacă refuză să studieze cunoștințele relevante.

Datorită acestui fapt, clienții primesc produse educaționale cu adevărat de înaltă calitate, care le permit să obțină rezultate practice. Compania însăși este interesată de acest lucru, care nu numai că declară, dar oferă și sprijin după antrenament și duce la rezultate.

Principiul Double Case este acela de a-și asuma responsabilitatea pentru calitatea activităților educaționale, ceea ce se manifestă în dorința de a returna fondurile la primirea reclamațiilor.

Datorită faptului că și conducerea și personalul nu sunt doar teoreticieni, ci și practicieni, fiecare student primește de fapt materiale educaționale de înaltă calitate, pe care le aplică mereu cu succes atunci când intră în muncă independentă pe piețele financiare.

Noutăţile partenerilor

comentarii: