image
Sursa foto: Profimedia

Man. City, Man. United, Liverpool și Arsenal „se luptă” pentru „viitorul Balon de Aur”

Real Madrid este foarte aproape să-l legitimeze pe Kylian Mbappe (25 de ani), așa cum a anunțat în dese rânduri presa internațională.

În contextul în care actualul star al lui Paris Saint-Germain ar urma să ajungă pe Santiago Bernabeu în vară, jurnaliștii din Spania au anunțat că Rodrygo (23 de ani) și-ar putea pierde postul de titular la trupa ”los blancos” din sezonul următor.

Însă, în ciuda acestor zvonuri de presă, Florentino Perez (77 de ani), președintele lui Real Madrid, s-a declarat impresionat de prestația pe care a avut-o atacantul sud-american în ultima partidă a lui Real din campionat (când a marcat două goluri împotriva lui Athletic Bilbao) și chiar a spus despre acesta că va câștiga în viitorul apropiat ”Balonul de Aur”.

Potrivit Fichajes, Manchester City, Mancheter United, Arsenal și Liverpool vor să profite de faptul că Rodrygo și-ar putea pierde locul de titular la Real Madrid din sezonul următor și să obțină semnătura atacantului lateral brazilian.

Sursa citată anterior scrie că Liverpool și l-ar dori pe sud-american, deoarece există riscul ca în perioada de mercato a verii să-l piardă pe Mohamed Salah (31 de ani). De cealaltă parte, Erik ten Hag (54 de ani), antrenorul lui Manchester United, l-ar fi cerut la echipă pe Rodrygo, întrucât își dorește mai multă calitate în compartimentul ofensiv al ”Diavolilor”.

Între timp, Arsenal și Manchester City ar vedea în Rodrygo drept o achiziție excelentă pentru următoarele sezoane, care să creeze concurență în atac jucătorilor deja talentați pe care cele două echipe îi au în lot.

Conform jurnaliștilor spanioli, Real Madrid ar fi dispusă să renunțe la Rodrygo pentru o sumă de aproximativ 100 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: