image
Sursa foto: Profimedia

Barcelona vrea să transfere noua ”perlă” a Serbiei. Tatăl jucătorului a confirmat interesul

Barcelona a pus ochii pe unul dintre cei mai talentați tineri fotbaliști din Serbia.

Este vorba de mijlocașul Stefan Mitrovic (20 de ani), de la Steaua Roșie Belgrad, proaspăt debutant în naționala Serbiei.

Stefan Mitrovic este considerat una dintre marile promisiuni ale fotbalului din Serbia, iar scouterii celor de la Barcelona îl monitorizează cu atenție în această perioadă.

Aceștia sunt încântați de prestațiile pe care tânăra ”aripă” le are în tricoul fostei campioane a Europei, însă nu s-a luat o decizie clară cu privire la transferul său.

Tatăl jucătorului a fost cel care a confirmat informația pe contul personal de Twitter.

”Ca tată al jucătorului, trebuie să spun că Barcelona ne-a contactat, așa cum au făcut-o și alte cluburi”, a afirmat acesta, conform sport.es.

Conducătorii celor de la Steaua Roșie Belgrad au recunoscut că au primit mai multe oferte pe adresa lui Stefan Mitrovic, de la cluburi importante din Europa, care erau gata să achite peste 6 milioane de euro.

Stefan Mitrovic a evoluat pentru două cluburi în acest sezon, la Radnicki Nis și Steaua Roșie Belgrad, așa că nu ar fi putut să se transfere la o altă formație, deoarece nu ar fi putut activa pentru trei echipe în același sezon.

Stefan Mitrovic a debutat în tricoul echipei naționale a Serbiei, în victoria contra Suediei, scor 4-1, din Liga Națiunilor, în luna septembrie a anului trecut.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: