„Toate informațiile surselor noastre de până acum s-au adeverit. Suntem gata să le punem la dispoziția partenerilor de dezvoltare, ambasadorilor acreditați în Republica Moldova. În acest sens, este important să se știe că hotărârea judecătoriei Centru nu a fost scrisă de Rodica Berdilo, iar cea de la Apel de triunghiul albiturilor murdare, Clima junior, Palanciuc și Malîi. Decizia CSJ este deja fabricată”, a scris Vasile Năstase pe Facebook.

În aceste condiții statul Republica Moldova nu există, este totalmente uzurpat de o grupare criminală, susține Vasile Năstase.

„Unica soluție a cetățenilor este să venim duminică la protest și să decidem inițierea procedurii de exercitare directă a suveranității poporului, în conformitate cu Constituția și legislația internațională!”, susține jurnalistul. „Pentru protestul de duminică Plahotniuc a dat indicații să fie blocat transportul public, ca cei din teritoriu să nu poată ajunge în capitală. Să ne asigurăm de pe acum cu transport de alternativă!”, a spus Vasile Năstase.