image
Sursa foto: Jurnal.md

FOTO: O familie din capitală a rămas fără adăpost în plină iarnă după ce flăcările le-au distrus casa

Un bărbat și o femeie din capitală au ajuns la spital după ce casa în care locuiesc a fost cuprinsă de flăcări. Incendiu s-a produs astă noapte, pe strada Petricani din Chișinău.

În noaptea de 26 iuanuarie pompierii din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost solicitați să intervină la lichidarea unui incendiu izbucnit pe strada Petricani 46 din municipiul Chișinău. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 23:57. Potrivit informațiilor înregistrate, o casă de locuit a luat foc.

Trei echipaje de salvatori au ajuns la fața locului în cel mai scurt timp,= și au stabilit că flăcările au cuprins o casă bătrănească. Datorită intervenției prompte a salvatorilor, cinci persoane au fost evacuate din interiorul locuinței.

Pompierii au reușit localizarea arderii către ora 00:39, astfel evitând răspândirea focului.

În urma incendiului au ars mai multe bunuri materiale din interiorul casei, iar acoperișul locuinței a fost distrus complet de flăcări.

Două persoane, care au fost evacuate din încăperea afectată, un bărbat în vârstă de 54 și o femeie de 77 de ani, s-au intoxicat cu produsele de ardere fiind transportate de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

incendiu Petricaniincendiu Petricani
incendiu Petricaniincendiu Petricani
incendiu Petricaniincendiu Petricani

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: