image
Sursa foto: captură video

Cătălin Josan lansează „S-a dus amorul” - o nouă piesă, pe versurile lui Mihai Eminescu

După o pauză de câțiva ani, interpretul Cătălin Josan revine în forță cu un nou superhit, intitulat „S-a dus amorul”. Melodia suavă este semnată chiar de el, iar versurile aparțin marelui poet român, Mihai Eminescu. Deloc întâmplător, premiera a avut loc pe 15 ianuarie, 2021, cu ocazia împlinirii a 171 de ani de la nașterea poetului. Piesa a fost lansată azi dimineață în exclusivitate la Jurnal FM și Jurnal TV, în cadrul emisiunii „Popcorn Show”.

Aceasta nu este prima melodie interpretată de Cătălin Josan pe versurile lui Mihai Eminescu. „De-aș avea”, un remake după Ștefan Petrache, s-a bucurat de un succes uriaș în Republica Moldova.

„Țin foarte mult la „S-a dus amorul” pentru că este prima dintr-o serie de piese pe care le-am compus într-o perioadă deloc ușoară, dar care m-a întărit mult. Nu regret deloc sacrificiile făcute, în care am fost alături de oamenii acestei țări atunci când a fost cea mai mare nevoie, iar ei, la rândul lor, m-au inspirat să rămân autentic. În rezultat, am compus muzică ce mă reprezintă”, comentează artistul.

Cătălin Josan, născut la Chișinău, a devenit cunoscut după câștigarea în 2007 a concursului Megastar din România. Hitul Don't Wanna Miss You, câștigător al discului de aur, i-a adus faimă în Europa, în special în Italia.

Un artist complex, Cătălin Josan este considerat și un promotor al valorilor naționale culturale românești.

Citeşte mai mult despre

comentarii: