image
Sursa foto: Oameni și kilometri

Șoferul care a provocat accidentul din centrul Capitalei, soldat cu 2 decese, rămâne în arest

Șoferul de 27 de ani, care în noaptea de 17 spre 18 mai a comis tragicul accident în urma căruia au murit doi oameni, rămâne în arest. Judecătoria Ciocana a prelungit măsura preventivă de arest a șoferului.

Informația a fost confirmată de ofițerul de presă al PG, Maria Vieru.

Amintim că anterior același șofer a comis alte șase contravenții. În baza materialelor acumulate de reprezentanții Inspectoratului Național de securitate Publică a fost pornită o cauză penală pentru încălcarea regulilor de securitate a circulației rutiere.

Dacă va fi găsit vinovat șoferul riscă de la 6 la 10 ani de detenție și anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Accidentul s-a produs în noaptea de 17 mai la intersecția străzilor Ismail și bd. Ștefan cel Mare. Un automobil implicat în accident aparținea unei firme de taxi, în care se aflau șoferul și un pasager. La fel au fost implicate alte două mașini de marca „Dacia Logan”, în care se afla o femeie și un „Wolkswagen” care era parcat pe marginea străzii.

Conform oamenilor legii șoferul automobilului de model „Toyota” a decedat pe loc, la spital au fost transportați șoferii unităților de transport Dacia și Audi și pasagerii care la momentul impactului se aflau în unitățile de transport, pentru acordarea îngrijirilor medicale. În urma traumelor cu care s-a ales pasagerul din automobilul Toyota a decedat la spital.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: