image
Sursa foto: Profimedia

Leonardo Bonucci și-a găsit echipă și semnează

Leonardo Bonucci (36 de ani) nu s-a impus ca titular cert în garnitura de start a celor de la Union Berlin, iar italianul avea zilele numărate în Germania.

Bonucci a semnat cu Union Berlin în vara trecută, dar a jucat doar 10 meciuri. După această scurtă aventură, italianul și-a găsit echipă.

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Leonardo Bonucci și-a găsit echipă, iar acesta va semna cu Fenerbache. Jucătorul și clubul s-au înțeles pentru a-i rezilia contractul, iar acesta va pleca la Union Berlin.

Bonucci va semna cu Fenerbahce din postura de jucător liber de contract, iar înțelegerea va fi valabilă până în vară.

Bonucci va călători mâine la Istanbul pentru a semna contractul.

Cu două săptămâni înainte de a apărea interesul lui Fenerbahce pentru Bonucci, fundașul central italian a fost dorit de AS Roma, trupa pregătită de Jose Mourinho (60 de ani). Însă, se pare, că discuțiile dintre stoper și formația din capitala Italiei nu s-au concretizat.

Înainte de a semna cu Union Berlin, Leonardo Bonucci și-a petrecut toată cariera în primul eșalon al fotbalului italian, la unele dintre cele mai importante grupări din ”Cizmă”. Astfel, fundașul central a jucat pentru Juventus (a adunat 502 de partide în tricoul ”Bianconerilor”), pentru AC Milan (51 de meciuri, două goluri, un assist), Treviso (42 de meciuri, 4 goluri), Bari (39 de meciuri, un gol, o pasă de gol), Pisa (18 meciuri, un gol) și Inter Milano (4 partide).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: