image
Sursa foto: wikipedia.org

Accesul în anumite spaţii publice din Abu Dhabi, permis doar pentru persoanele vaccinate

Autorităţile din Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite, vor permite doar persoanelor vaccinate împotriva COVID-19 să aibă acces în anumite spaţii publice, inclusiv în şcoli, universităţi şi creşe, începând din data de 20 august, a anunţat biroul de presă al acestui emirat prin intermediul unui mesaj publicat luni pe contul său de Twitter, informează Reuters.

Data de 20 august a fost aleasă pentru a oferi timp suficient majorităţii rezidenţilor din Abu Dhabi să se vaccineze împotriva noului coronavirus.

Alte spaţii publice incluse pe această listă sunt următoarele: centrele comerciale, restaurantele, sălile de sport, muzeele, staţiunile turistice şi toate unităţile de vânzare cu amănuntul, cu excepţia celor care vând produse esenţiale, precum supermarketurile şi farmaciile, scrie Agerpres.

Decizia autorităţilor din Abu Dhabi nu se aplică în cazul rezidenţilor nevaccinaţi din cauza unor excepţii medicale, nici tinerilor cu vârste sub 15 ani, a precizat biroul de presă al acestui emirat.

Noutăţile partenerilor

comentarii: