image
Sursa foto: Jurnal.md/Nadejda Roșcovanu

Fost deputat: „Cu panglica războiului la piept, dar cu pază de corp în spate, asigurată din impozitele cetățenilor”

Nu e suficient că sfidează legea acestui stat, ci o face înconjurat de pază de corp, finanțată din impozitele cetățenilor. Opinia aparține fostului deputat Iurie Reniță și se referă la fostul președinte Igor Dodon care a apărut azi cu panglica negru-oranj la piept, simbol al invaziei ruse în Ucraina, interzisă prin lege pe teritoriul Republicii Moldova și cu mai mulți bodyguarzi în jurul său.

Nu e suficient că scuipă sfidător și cu aroganță în legile statului, cel mai corupt și antinațional președinte beneficiază în continuare de pază de stat, mașină de serviciu, asistență medicală gratuită, tratament balneo-sanatorial gratuit, imunitate diplomatică etc. Bravo PAS, asigurați-i în continuare lui Dodon și Greceanâi pază de corp, inclusiv de 9 Mai, nu cumva să se găsească cineva să-i smulgă din piept „lentocika" Sf. Gheorghe, iar ei vor ignora legile, cum au făcut-o demonstrativ și astăzi”, a menționat revoltat Iurie Reniță într-o postare plasată pe pagina sa de facebook.

ss
ss
ss

Amintim că mai mulți fruntași socialiti și comuniști au venit la manifestația de 9 mai cu panglica negru-oranj la piept. Printre aceștia: Vladimir Voronin, Zinaida Grecenâi, Vladimir Odnostalco, Vlad Batrâncea și alții. Persoanele fizice care au încălcat legea riscă amenzi de la 4500 până la 9000 de lei, iar persoanele cu funcții publice de la 9000 până la 18 mii de lei.

Noutăţile partenerilor

comentarii: