image
Sursa foto: Profimedia

Cum le-a închis gura criticilor Ebanie Bridges după ce a devenit campioană mondială: "A fost dulce"

Ebanie Bridges a devenit campioană mondială la finalul lunii trecute și a ținut să le dea un răspuns criticilor, care o contestau pentru ipostazele extrem de sexy în care a pozat deseori, inclusiv la cântarul oficial.

Pugilista australiană, în vârstă de 35 de ani, le-a închis gura criticilor, după ce a învins-o pe Maria Cecilia Roman cu o decizie unanimă după 10 reprize și a câștigat centura IBF la categoria 53 kg.

"Oamenii folosesc diverse chestii pentru a se motiva. Eu nu utilizez ura oamenilor sau neîncrederea lor în mine pentru a mă motiva. Mulți oameni vor să le demonstreze altora că au greșit, dar eu nu sunt așa.

Nu asta a fost motivația pentru meciul meu, dar când am câștigat și am bătut-o clar pe campioana cea mai longevivă a categoriei, a fost un foarte dulce 'du-te naibii'.

Acum nu poți spune că eu nu știu să lupt, am predat o adevărată lecție de box", a precizat Ebanie Bridges, potrivit The Sun.

De-a lungul timpului, Ebanie Bridges a uimit prin aparițiile sale. Mai mereu s-a îmbrăcat extrem de provocator. Chiar și la activitățile oficiale au existat momente când cei prezenți în jurul său s-au simțit stânjeniți.

Printre aceștia se numără și celebrul promotor Eddie Hearn, căruia Ebanie i-a oferit o pereche de ochelari de soare la un moment dat, "pentru a nu se mai putea observa cum și unde se uită acesta, în momentul în care Ebanie se dezbracă".

Ebanie Bridges a fost atrasă de artele marțiale încă din copilărie. De altfel, ea are și centura neagră la un stil de karate. După ce l-a văzut luptând pe Mike Tyson, s-a decis să înceapă boxul, însă mai întâi a fost animatoare de ring.

În plus, în Australia, unele sporturi de luptă nu erau pemise până în 2008, așa că ea s-a axat pe culturism, pentru a-și tonifia și mai mult corpul pentru care era deja celebră.

Aventura sa în box a început târziu, în 2016, pe când lupta la amatori, însă peste doar un an a trecut la profesioniști, la 30 de ani, pentru că susține că știa că era predestinată să devină campioană mondială.

Ebanie Bridges este licențiată în matematică și pedagogie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: