image
Sursa foto: Instagram

Khabib dezvăluie discuția cu Cristano Ronaldo. De ce a plecat portughezul de la Juventus

Cristiano Ronaldo a semnat cu Manchester United în ultimele zile ale ferestrei de mercato, după trei ani petrecuți în Italia, la Juventus.

Vestea a luat prin surprindere numeroși fani ai fotbalului, în condițiile în care Juventus, cel puțin la nivel declarativ, era convinsă că Ronaldo își va duce la bun sfârșit contractul scadent în vara anului 2022.

Khabib Nurmagomedov, fostul luptător din UFC, care este un apropiat al lui Cristiano Ronaldo, spune că nu a fost deloc surprins de alegerea portughezului, mai ales că avusese deja o discuție cu fotbalistul în acest sens.

"N-aș vrea să dezvălui discuția privată avută cu el, dar mi-a spus că era plictisit în Italia și și-ar fi dorit să meargă în Anglia", a spus Khabib Nurmagomedov, într-un interviu pentru Sport24, citat de Marca.

Recent, Khabib a spus că știa de o lună despre planurile lui Cristiano Ronaldo.

”Nu am fost surprins. Cristiano Ronaldo mi-a spus despre asta în urmă cu o lună. M-am așteptat ca mai devreme sau mai târziu să se ajungă la asta. Cred că Manchester United i se potrivește mai bine decât Juventus”, a mai spus Nurmagomedov.

Marți, clubul englez a publicat primele imagini cu Cristiano Ronaldo alături de antrenorul Ole Gunnar Solskjaer, cel care i-a fost coleg de echipă în prima sa perioadă petrecută la Manchester United (2003-2009).

Manchester United precizează că Ronaldo a stat de vorbă cu Solskjaer, iar apoi a făcut cunoștință cu jucătorii echipei. Ulterior, portughezul s-a alăturat antrenamentului, iar primul său meci după revenirea la gruparea de pe Old Trafford ar putea fi sâmbătă, contra lui Newcastle, în runda a patra din Premier League.

"Întorcându-se într-un loc familiar, Ronaldo a fost nerăbdător să înceapă acest capitol interesant din cariera sa de la United, după ce, săptămâna trecută, a depășit recordul de goluri marcate de un fotbalist la echipa națională, cu Portugalia.

Fiind suspendat pentru meciul din preliminarii cu Azerbaijan din această seară, Ronaldo a primit permisiunea de a veni la Manchester încă de joi", a anunțat Manchester United, pe site-ul oficial.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: