image
Sursa foto: Profimedia

Fiica lui Pele a răbufnit: "Ne-am săturat să primim condoleanțe"

Pele (82 de ani) se confruntă cu probleme de sănătate din ce în ce mai serioase, iar fostul mare fotbalist al Braziliei este internat în spitalul Albert Einstein, din Sao Paulo.

Aflat sub supravegherea medicilor în ultimele zile, Pele continuă să-i îngijoreze pe microbiști din cauza stării sale de sănătate. Cu toate acestea, Kely Nascimento, fiica fostului mare fotbalist brazilian, a ținut să pună capăt tuturor speculațiilor apărute în spațiul public și a transmis un mesaj important.

"Ne-am săturat să primim condoleanțe.Atâta timp cât este aici și respiră, tratamentul funcționează foarte bine. Nu mai spuneți că se află într-o stare terminală, ci este în îngrijiri paliative. Credeți-ne, nu e așa", a spus fiica lui Pele, potrivit L'Equipe.

După victoria obținută în fața sud-coreenilor, brazilienii nu l-au uitat pe legendarul Pele, internat după ce a fost depistat cu COVID-19. În semn de respect, jucătorii au afișat pe teren un banner cu o imagine a lui Pele și cu numele acestuia.

Și suporterii brazilieni l-au omagiat pe legendarul fotbalist. Aceștia au pregătit o coregrafie spectaculoasă pentru Pele.

În tribune a fost afișat un banner imens cu chipul fostului mare fotbalist care conținea și mesajul ”Pele, fă-te bine curând!”

După meci, Neymar, cel care a adus pe teren banner-ul cu Pele, i-a transmis un mesaj legendarului brazilian.

”Îi transmitem toate cele bune și ne dorim să se facă bine cât mai curând posibil. Sperăm că s-a bucurat de această victorie. Sunt la un gol distanță de recordul său? Nu mi-aș fi imaginat vreodată că voi atinge această cifră”, a transmis Neymar la finalul meciului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: