image
Sursa foto: jurnaltv.md

Marcela Paladi, la două luni de la accidentul de pe viaduct: „Nu e noutate că la noi se mușamalizează foarte multe cazuri”

Marcela Paladi, tânăra care a rămas fără picioare în urma accidentului de pe viaduct pe 6 februarie 2023, a vorbit la Jurnal TV despre cum se simte la două luni de la accident, ce urmează pentru ea, dar și despre faptul că șoferul BMW-ului care a lovit-o nu a contactat-o niciodată, nici direct nici indirect, în tot acest timp.

„După accident am pus un accent mult mai mare pe partea psiho-emoțională, sufletească. Viața mea, oricât de bizar ar suna, s-a schimbat într-un mod mai frumos. Din păcate, foarte multe persoane au plecat din viața mea. Asta e situația, dar în același moment foarte multe persoane minunate au intrat în viața mea. Pe lângă asta, familia noastră s-a unit și mai tare. Noi și așa eram o familie extrem de unită, dar acum și mai uniți am devenit”, a spus Marcela, invitată la emisiunea „Fii Sănătos”.

Întrebată dacă șoferul BMW-ului a contactat-o, tănăra a spus că acest lucru nu s-a întâmplat.

„Nu am primit niciun sunet, nicio veste, nimic. Pur omenește... Hai, că dacă o să spui „scuze” n-o să-mi crească picioarele la loc, dar...”, a menționat Marcela.

Tânăra mai afirmă că își dorește să i se facă dreptate, însă pare să nu aibă multe așteptări de la justiția de la noi.

„Nu e o noutate pentru toți cetățenii noștri că la noi în țară se mușamalizează foarte multe cazuri”, spune Marcela.

„Chiar din start s-a încercat mușamalizarea cazului. De ce domnul nu a fost închis pe acest termen de 30 de zile? A fost o vătămare corporală foarte gravă. Toți ne întreabă de ce el nu este închis, dacă am luat bani de la el. Nu, doamne ferește. Cred că a avut o fereastră de scăpare”, a adăugat sora Marcelei, Livia, cea care îi este alături clipă de clipă după accident.

Menționăm că astăzi urmează să aibă loc prima ședință de judecată în acest caz.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: