image
Sursa foto: Profimedia

Harry Kane, „coșmarul” lui Arsenal! Performanța reușită de atacantul englez împotriva „Tunarilor”

Bayern Munchen a remizat, scor 2-2, cu Arsenal, pe Emirates Stadium, în manșa tur a sferturilor de finală ale Champions League.

Golurile din această partidă au fost marcate de Bukayo Saka (minutul 12) și Leandro Trossard (minutul 76) pentru ”Tunari”, respectiv Serge Gnabry (minutul 18) și Harry Kane (minutul 32 - penalty) pentru ”Bavarezi”.

După golul marcat din lovitură de la 11 metri în minutul 32 al duelului Arsenal - Bayern Munchen, Harry Kane (30 de ani), atacantul ”Bavarezilor”, a devenit jucătorul care a marcat cele mai multe goluri împotriva ”Tunarilor” pe Emirates Stadium, 6 la număr.

În urma acestui gol, vârful englez i-a depășit în clasament pe Jamie Vardy (37 de ani / Leicester) și Diogo Jota (27 de ani / Liverpool), care au câte 5 goluri marcate fiecare în poarta lui Arsenal pe Emirates.

Celelalte 5 goluri marcate de Kane împotriva lui Arsenal au survenit în perioada în care atacantul a evoluat pentru Tottenham, rivala ”Tunarilor” din Premier League (Kane a jucat pentru formația din Londra în intervalul mai 2013 - august 2023).

De asemenea, per total, Kane a reușit să înscrie nu mai puțin de 15 goluri în 20 de meciuri jucate împotriva lui Arsenal.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: