image
Sursa foto: Maria Ciobanu // Facebook

Dodon și-a asfaltat drumul până la reședința de la Condrița; Primar: Până la reședință, în sat nu a ajuns

Președintele își repară drumul ce duce spre reședința de stat: „Igor Dodon își așterne (asfalt), pentru a „domni” încă mulți ani înainte”, scrie deputata Maria Ciobanu pe pagina sa de Facebook.

Igor Dodon își așterne (asfalt), pentru a „domni” încă mulți ani înainte. Nu a gresit niciun metru în plus să fie asfaltat drumul și după Condrița... Asfalt de prișâdinte!”, scrie Maria Ciobanu pe pagina sa de Facebook.

Primarul localității Condrița Andrei Donică a declarat pentru Jurnal.md că reparațiile au ajuns până la reședință, nu și în satul Condrița.

În intersecția unde este reședința și Condrița acolo s-au finisat lucrările de reparație stradală. Drumul asfaltat e doar până acolo, la intersecție, în sat nu au ajuns”, ne spune primarul.

Donică a menționat că proiectul „Drumuri Bune”, anunțat cu mare fast de către Igor Dodon în localitatea sa încă nu a început.

Noi avem proiectul „Drumuri Bune” dar acum nu se efectuează nimic. Nouă Guvernul ne-a alocat 924 de mii de lei iar în urma devizului de cheltuieli acestea s-au redus cu circa 100 de mii, le-au tăiat. Astăzi a venit responsabilul care trebuie să înceapă lucrările și ne-a spus că de fapt acești bani nu sunt suficienți, mai trebuie, mai pe scurt, încă nu s-au apucat să facă nimic concret”, punctează primarul Andrei Donică.

Noutăţile partenerilor

comentarii: