image
Sursa foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo, dat de gol de un apropiat în legătură cu transferul la Napoli

Cristiano Ronaldo (37 de ani) are un viitor incert la Manchester United, iar portughezul continuă să fie în căutarea unei noi echipe, alături de care să joace în Champions League.

După ce presa italiană a alimentat zvonurile potrivit cărora Cristiano Ronaldo va merge la Napoli, unul dintre apropiații starului portughez a ținut să pună capăt tuturor informațiilor vehiculate în ultimele ore. Concret, jurnalistul Edu Aguirre a spus că lusitanul nu va merge la Napoli, în ciuda a ceea ce s-a discutat în presă.

"Cristiano nu va merge la Napoli!", a spus Aguirre, unul dintre prietenii lui Cristiano, potrivit El Chiringuto TV.

Napoli este una dintre ultimele variante viabile pentru Cristiano Ronaldo, anunță Gazzetta dello Sport. Sursa citată anunță că starul portughez și-ar fi dat acordul pentru un transfer la Napoli, care ar urma să suporte 75% din salariul portughezului.

Impresarul Jorge Mendes a negociat intens în ultimele zile cu Aurelio de Laurentiis, care îl va ceda la Manchester United pe Victor Osimhen. Atacantul nigerian ar urma să semneze pe 5 ani cu gruparea de pe Old Trafford și va avea un salariu de 12 milioane de euro pe sezon.

Scenariul pentru care cele două părți s-ar fi înțeles ar fi următorul, conform Gazzetta dello Sport: Manchester United va plăti 100 de milioane de euro + Cristiano Ronaldo pentru transferul lui Victor Osimhen.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: