image
Sursa foto: Profimedia

Începutul sfârșitului pentru Eden Hazard la Real Madrid? Ancelotti, decizie neașteptată la meciul cu Șahtior

Eden Hazard (30 de ani) a fost cumpărat de Real Madrid de la Chelsea în vara lui 2019, pentru 115 milioane de euro.

Belgianul pare că are zilele numărate la Madrid, lipsa de productivitate nefiind pe placul lui Carlo Ancelotti, care nu mai are răbdare cu el.

Toți fanii celor de la Real Madrid sperau ca Eden Hazard să aibă în sfârșit un sezon în care să dovedească că este unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lumii, dar belgianul a dezamăgit încă o dată.

Carlo Ancelotti nu l-a titularizat la partida cu Sahtior din Champions League, dar se părea că acesta urmează să intre pe parcurs. Totuși, după ce s-a încălzit timp de 40 de minute, Hazard a rămas cu buza umflată și a sfârșit văzând tot meciul de pe margine.

Conform Mundodeportivo, relația dintre Ancelotti și Hazard nu este deloc bună, italianul nemaiavând răbdare cu accidentările și lipsa de formă a atacantului, iar în sistemul gândit, Vinicius Jr este titular de drept.

Fotbalistul Realului are 10 partide în acest sezon, în care a reușit doar o pasă de gol.

Italianul i-a recomandat să-i urmeze exemplul lui Mariano Diaz, jucător care nu prinde mai niciodată minute la Real Madrid. Totuși, la meciul cu Elche, atacantul i-a suplinit absența lui Karim Benzema și a reușit să fie și decisiv, oferindu-i o pasă de gol lui Vinicius Junior.

"Jucătorii care nu joacă mult trebuie să rămână încrezători. Nimeni nu credea că va veni șansa lui Mariano, dar acest lucru s-a întâmplat, iar el a profitat din plin și a jucat foarte bine, dând dovadă de profesionalism. Asta trebuie să facă și Hazard sau alți fotbaliști care nu joacă în acest moment", a transmis Ancelotti.

Evoluțiile excepționale pe care Hazard le-a avut în Premier League nu au fost uitate. Două formații din primul eșalon englez sunt gata să se bată pentru semnătura sa, dacă Real Madrid este dispusă să se despartă de el.

Prima și cea mai evidentă destinație ar fi Chelsea, acolo unde Hazard a cunoscut cele mai mari satifacții din carieră. Londonezii ar fi interesați, însă numai în cazul în care "galacticii" sunt dispuși să negocieze pentru un preț mult mai mic față de cel de achiziție, 50 de milioane de euro.

Alt club unde belgianul ar fi dorit este Newcastle, anunță ESPN. Recent prealută de un fond de investiții din Arabia Saudită, clubul la care Alan Shearer a scris istorie are nevoie să aducă fotbaliști cu nume, pentru a arăta că ambițiile pentru viitor sunt pe măsura așteptărilor faniilor.

Citeşte mai mult despre

comentarii: