image
Sursa foto: Profimedia

Adio! După Klopp, Xavi și Tuchel, încă un antrenor de top pleacă la finalul sezonului

Max Allegri (56 de ani) nu reușește să facă un sezon bun pe banca lui Juventus, iar despre plecarea sa se vehiculează încă de câteva săptămâni încoace.

Torinezii sunt doar pe locul 3 în campionat, la 17 puncte în spatele liderului Inter, care are și un meci în minus.

Deoarece Juventus va ajunge la al patrulea sezon consecutiv fără să câștige titlul, după ce înainte de asta îl luase de 9 ori la rând, șefii clubului consideră că este nevoie de o schimbare la nivelul tehnice.

În acest sens, jurnalistul Fabrizio Romano a anunțat că decizia ar fi deja luată, iar Allegri ar urma să fie înlăturat de la echipă.

"Îi vom ține la curent pe fanii lui Juventus în următoarea vreme, pentru că urmează lucruri importante. Am spus deja unele, dar despre Max Allegri mai vreau s-o spun încă o dată.

Sursele mele continuă să îmi spună că posibilitatea ca Allegri să plece la finalul sezonului, deși mai are un an de contract, este mai mult decât concretă.

E ceva care este iminent la finalul sezonului. Allegri este așateptat să plece de la Juventus la finalul lui iunie", a declarat Romano, conform presei italiene.

Este a patra plecare iminentă a unui antrenor de top la finalul sezonului. Primul care a făcut anunțul a fost Jurgen Klopp, care va lua o pauză de la fotbal după 9 ani la Liverpool.

Xavi și-a anunțat și el plecarea de la Barcelona, iar în privința lui Thomas Tuchel decizia a fost luată de șefii lui Bayern, tot din cauza rezultatelor dezamăgitoare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: