image
Sursa foto: BOLD Fest

New Media Art în Moldova: BOLD Fest face din mâine - azi

BOLD Fest unește creativitatea, tehnologia și businessul. BOLD înseamnă un spațiu comun pentru colaborări, distracție și creație. E locul unde, pe 7 și 8 octombrie, la Digital Park, vei vedea arta din Moldova așa cum nu ai mai văzut-o.

Crezi că arta este doar despre a admira de la distanță? Crezi că în Moldova arta a învechit și se rezumă naftalină?

BOLD FEST 22 aduce în scenă o doză de New Media Art, iar asta este despre a fi eroul principal al actului artistic unde interacționezi, atingi, sufli și creezi prin mișcare.

New Media Art este un curent artistic nou, caracterizat prin utilizarea tehnologiilor ca limbaj de exprimare. Adică, dacă arta tradițională are pensula, hârtia și pixul, coarda și membrana, piatra și dalta, ca instrumente și limbaj, atunci New Media Art va utiliza programarea, proiectoarele, instalațiile de lumini, sisteme audio, instalații robotizate, spectacole care implică toate aceste instrumente, ceea ce acordă curentului statutul de INTERDISCIPLINAR.

Toate cele menționate mai sus vor fi prezente în fiecare secundă din BOLD FEST 22, dar ce presupune BOLD FEST 2022?

BOLD FEST este un eveniment de 2 zile care are 3 părți componente:

1. EXPOZIȚIE: o galerie de lucrări din arta digitală show-uri de lumini proiecții și lasere, acces la gustări și băuturi de la ceai, la burgers. Și, contra cost, accesul la 3 experiențe imersive, audiovizuale, adică, spectacole de lumini și sunet, care implică spectatorul în actul artistic și crează senzația unei lumi noi. Plus, accesul la Red Bull Stage, unde vor fi 14 ore de muzică electronică.

boldfest

2. CONFERENCE: 14 Speakeri din România și Republica Moldova care activează în businessul creativ, sau utilizează creativitatea și limbajul artelor New Media, pentru a-și vinde mai bine produsele sau serviciile.

Accesul la conferință este cu plată și permite, în primul rând, posibilitatea de a crea legături cu speakerii și de a fi cu ei la petrecerea de după eveniment.

boldfest

3. MUSIC PARTY: o petrecere post-eveniment, unde vor mixa DJ din România, care au mixat la festivaluri enorme ca Electric Castle, Saga Festival unde regăsești așa stiluri de muzică ca Drum and Bass, House, Deep House si Techno.

Party-ul este și el cu plată. Biletele - aici.

Credem în educație, respectiv, toți copiii până la 12 ani, însoțiți de un matur, intră gratis atât pe 7 cât și pe 8 octombrie.

Credem și în distracție, respectiv, am inclus în fiecare bilet câte două drink-uri la main stage-ul de pe 8 octombrie

Iar dezvoltarea personală deja o propovăduim, respectiv, biletele CONFERENCE oferă accesul la un party exclusiv cu mastodonții industriei creative, tech, marketing și alte cuvinte de pe Google)

Unde? Când? 07 - 08 Octombrie, Digital Park

Găsești bilete pe Boldfest.is sau Afisha.md!

Nu ai evenimente mai colorate decât acesta pe 7.10 și 8.10 în Moldova.

Vino să adaugi și nuanța ta!

BOLD FestBOLD Fest

BOLD FestBOLD Fest

Noutăţile partenerilor

comentarii: