image
Sursa foto: Jurnal.md

Au ieșit din închisoare și s-au apucat să vândă marijuana: Doi bărbați din Chișinău și Cricova vor sta ani grei după gratii

Doi bărbați din Chișinău și Cricova în vârstă de 40 și 33 de ani au ajuns din nou după gratiii după ce cu puțin timp în urmă au fost eliberați condiționat. Unul dintre aceștia fusese condamnat pentru viol, iar celălat s-a apucat de activitatea anterioară pentru care pentru care și-a ispășit pedeapsa în închisoare, și anume comercializarea substanțelor narcotice.

Indivizii au fost condamnați la 14 și 13 ani de închisoare pentru plantarea și comercializarea marijuanei în proporții deosebit de mari.

Potrivit PCCOCS, aceștia la sfârșitul anului 2018, începutul anului 2019, la puțin timp după ce au fost eliberați condiționat din detenție s-au specializat în comercializarea marijuanei, păstrarea, dar și cultivarea acesteia. marijuana. Aceștia se cunoșteau încă din penitenciar, atunci când unul din ei activa acolo în calitate de deținut-bibliotecar.

Acum aceștia se află în arest preventiv, până la intrarea în vigoare a sentinței, iar în termenul pedepsei cu închisoarea la care au fost condamnați, au fost incluse și perioadele neispășite din condamnările precedente.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: