image
Sursa foto: jurnaltv.md

Tânăra din R. Moldova care a ajuns manager de proiect în una dintre cele mai mari companii IT din lume // VIDEO

S-a născut în Moldova, dar și-a dorit mereu să studieze în străinătate, așa că s-a înscris la o universitatea din Praga, Republica Cehă. Acolo Cristina Curcă a început să-și croiască drumul spre o carieră în domeniul tehnologiei informaționale.

Astăzi tânăra locuiește în SUA și este manager de proiect în una din cele mai mari companii IT din lume.

După absolvirea liceului, Cristina a obținut o bursă pentru studii superioare la peste o mie de kilometri de casă. A ales să studieze IT, și-a dezvoltat abilitățile și a continuat să-și construiască viitorul său în industria tehnologiei.

Cu pasiunea ei pentru tehnologie și dorința de a învăța mereu lucruri noi, a avansat rapid în carieră. În prezent, moldoveanca este stabilită peste ocean și este manager de proiect într-o companie impunătoare.

Deși are o viață de vis și o carieră de succes în SUA, Cristina a păstrat întotdeauna o legătură specială cu țara sa natală. Părinții Cristinei au fost întotdeauna cei mai mari susținători ai ei și au recunoscut devreme potențialul și determinarea fiicei lor. Deși le-a fost greu să accepte ideea plecării Cristinei în străinătate pentru a urma cariera în IT, au știut în adâncul inimii că fiica lor avea să ajungă departe și să facă lucruri remarcabile.

Noutăţile partenerilor

comentarii: