image
Sursa foto: Twitter

Manchester United l-a ”șters” pe Cristiano Ronaldo! Măsura luată de club după declarațiile ”incendiare” ale fotbalistului

Declarațiile incendiare făcute de Cristiano Ronaldo (37 de ani) în legătură cu Manchester United au creat o mare agitație la clubul din Premier League.

La puțin timp după mediatizarea declarațiilor lui Ronaldo, Manchester United a postat un comunicat pe site-ul clubului, în care a anunțat că a luat la cunoștința informațiile lansate în spațiul public de către fotbalist și urmează să ia măsuri.

După declarațiile acide făcute de Cristiano Ronaldo, care s-a luat de toată lumea, începând de la conducerea clubului, până la antrenorii care s-au perindat la Manchester United, șefii ”Diavolilor” au luat o decizie drastică.

Miercuri, cei de la Manchester United au dat jos un afiș imens cu Cristiano Ronaldo amplasat pe fațada stadionului Old Trafford.

Pe afiș apăreau vedetele ”Diavolilor” care au purtat de-a lungul timpului tricoul cu numărul ”7”, Bryan Robson, Eric Cantona, David Beckham, Cristiano Ronaldo și Ella Toone.

Interesant este faptul că acel afiș uriaș fusese amplasat în urmă cu doar douăsprezece zile.

Potrivit celor de la Telegraph, conducerea celor de la Manchester United va aștepta întreg interviul acordat de Cristiano Ronaldo înainte de a lua o decizie finală în cazul portughezului.

Aceștia își doresc să îi rezilieze contractul portughezului în ianuarie, însă doar dacă Ronaldo va renunța la suma pe care ar trebui să o primească pe ultimele șase luni de contract, o sumă uriașă având în vedere că fotbalistul încasează 560 de mii de lire sterline pe săptămână.

Totuși, aceeași sursă precizează că portughezul ar vrea să își primească banii, astfel că United ar putea fi obligată să îl țină pe Ronaldo până la finalul sezonului. Pentru ”Diavoli” ar putea exista totuși o portiță de scăpare, dacă aceștia vor invoca faptul că Ronaldo a încălcat un ”acord de încredere și confidențialitate”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: