image
Sursa foto: Jurnal.md/Nadejda Roșcovanu

Procurorii au solicitat prelungirea mandatului de arest pe numele lui Igor Dodon; „Dorința lor este să mă izoleze”

Procurorii au solicitat prelungirea mandatului de arest la domiciliu pe numele fostului președinte Igor Dodon.

Anunțul a fost făcut de însuși Igor Dodon pe pagina sa de facebook. Procuratura nu a anunțat deocamdată pentru câte zile i-a fost prelungit mandatul de arest.

Amintim că fostul președinte este bănuit de acceptarea finanțării PSRM de către o organizație criminală, de îmbogățire ilicită și de trădare de patrie.

În noua sa postare pe facebook Igor Dodon a acuzat din nou guvernarea că ar fi vrut să-l izoleze de societate.

Ieri am fost la Procuratura Anticorupție pentru a mi se aduce la cunoștință demersul procurorului de a prelungi arestul la domiciliu.

Straniu că de data aceasta a fost fără gălăgie și presă controlată, pregătită cu provocări. Aceasta confirmă faptul că anterior totul era organizat de procurori și conducerea țării”, a notat Igor Dodon

Fostul președinte mai presupune că „hărțuirea” sa publică „lovește tare în imaginea și în credibilitatea și așa foarte scăzută a procurorilor”, din care motiv „au fost puși pe pauză protestarii cu ora și jurnaliștii subordonați puterii”.

Referitor la solicitarea de prelungire a arestului la domiciliu, niciun argument sustenabil, nicio probă care ar motiva prelungirea arestului.

E foarte clar că de frică, dorința Maiei Sandu și PAS este să mă izoleze de societate și să pună presiune psihologică pe mine și membrii familiei”, a conchis președintele Uniunii de afaceri moldo ruse.

Noutăţile partenerilor

comentarii: