image
Sursa foto: Profimedia

Barcelona "sparge pușculița" la vară! 90 de milioane de euro, puse deoparte pentru un star din Premier League

Barcelona a făcut un singur transfer în perioada de mercato a iernii, în persoana fundașului Julian Araujo (21 de ani), cumpărat de la Los Angeles Galaxy pentru 4 milioane de euro.

Se pare că cei din conducerea Barcelonei au pus bani deoparte pentru o campanie sonoră de achiziții în vară, iar ultimele informații venite din presa străină par să confirme acest lucru.

Potrivit Football Insider, Rodri (26 de ani) a devenit noua țintă principală a catalanilor pentru perioada de mercato a verii.

Închizătorul lui Manchester City este considerat unul dintre cei mai buni din lume pe postul său, iar Barcelona caută deja de câteva luni bune un înlocuitor potrivit pentru Sergio Busquets.

În consecință, catalanii au început deja să pregătească terenul pentru aducerea fotbalistului pe Camp Nou și sunt gata să ofere nu mai puțin de 90 de milioane de euro în schimbul său.

Totuși, este greu de crezut că Manchester City îl va ceda pe Rodri chiar și pentru suma de mai sus, întrucât fotbalistul este titular incontestabil pe Etihad și unul dintre preferații lui Pep Guardiola.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: