image
Sursa foto: Profimedia

Meciul dintre Scoția și Ucraina din play-off-ul de calificare la Cupa Mondială ar putea fi amânat

Partida dintre Ucraina și Scoția din play-off-ul de calificare la Cupa Mondială de la Qatar ar putea fi amânată ca urmare a războiului declanșat de Rusia.

Cele două echipe ar fi trebuit să se întâlnească la Glasgow, la data de 24 martie, însă, deocamdată, este puțin probabil ca Ucraina să poată lua parte la duel, întrucât majoritatea jucătorilor ucraineni au rămas blocați în țară după atacul Rusiei.

Federația Scoțiană de Fotbal a transmis Federației Ucrainene că este dispusă să discute cu FIFA pentru a reprograma partida astfel încât aceasta să poată avea loc.

Totuși, deocamdată, nicio propunere oficială nu a fost făcută pentru că există îndoieli că meciul se poate juca chiar și la o dată ulterioră.

”Președintele Federației Scoțiene de Fotbal, Rod Petrie, i-a scris omologului său ucrainean un mesaj de sprijin, prietenie și unitate. Fotbalul nu mai este atât de important când este vorba despre un conflict armat, dar le-am transmis un mesaj de solidaritate din partea noastră, a suporterilor scoțieni și a cetățenilor.

Rămânem în dialog cu FIFA și UEFA în ceea ce privește meciul nostru din play-off-ul de calificare la Cupa Mondială și ne oferim să îi ajutăm pe colegii noștri ucraineni cu pregătirile în aceste circumstanțe extrem de dificile”, a transmis Federația Scoțiană, potrivit The Guardian.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: