image
Sursa foto: TNB

FOTO // Actorii Oana Pellea şi Mircea Rusu vin la Chişinău; Vor juca spectacolul "Frumos e în septembrie la Veneţia"

Cunoscuţii actori ai Teatrului Naţional I.L.Caragiale din Bucureşti, Oana Pellea şi Mircea Rusu, vor fi protagoniştii spectacolului "Frumos e în septembrie la Veneţia", care va fi prezentat vineri seară la Teatrul Naţional Mihai Eminescu din Chişinău, cu ocazia celei de-a şasea ediţii a Reuniunii teatrelor naţionale româneşti (15-26 septembrie).

Spectacolul regizat de Mariana Cămărăşan va fi prezentat publicului din Chişinău în premieră, după ce acesta s-a bucurat de un succes impresionant în festivaluri şi turnee la Braşov, Sibiu, Caracal, Constanţa, dar şi la Londra, în 2019.

Reprezentaţia de vineri seară, de la ora 19.00, va fi precedată de expoziţia de fotografie "Shylock - ultimul rol", vernisată la ora 18.30 de fotograful oficial al Teatrului Naţional din Bucureşti, Florin Ghioca în foaierul TNME. Expoziţia cuprinde imagini din spectacolul "Neguţătorul din Veneţia", unde maestrul Ion Caramitru a jucat în ultimul său rol shakespearian şi va fi dedicată memoriei marelui actor, care a părăsit această lume la începutul lunii septembrie.

De asemenea, sâmbătă seara, la Teatrul Naţional "Mihai Eminescu", de la ora 19.00 va avea loc o proiecţie specială a spectacolului "Neguţătorul din Veneţia", realizată de Studioul Media al TNB, producător general Anca Constantin van der Zee.

Ediţia din acest an a Reuniunii teatrelor naţionale româneşti este organizată de Teatrul Naţional Mihai Eminescu din Chişinău şi este dedicată memoriei actorului Ion Caramitru.

TNBTNB
TNBTNB

Noutăţile partenerilor

comentarii: