image
Sursa foto: sr-soroca.md

Mărturiile unei paciente a Spitalului raional Soroca: „Aici într-o seară te omoară, e frig și tremură toți”

O femeie din nordul republicii, Svetlana Stepan, internată de câteva zile în Secția Boli Infecțioase de la Spitalul Raional Soroca cu pneumonie, se plânge că în spital este mai frig decât afară.

„Eu sunt internată de ieri, e mai frig aici ca afară. I-am întrebat pe medici, eu cu pneumonie bilaterală cum o să ies de aici, sau o să-mi spuneți că am COVID-19 și o să fiu transferată la Bălți?! Nu e nimic de ascuns. E frig și tremură toată lumea”, a declarat femeia, pentru observatorul.md.

Contactată de jurnaliștii de la publicația citată, Angela Rusnac, șefa Spitalului Raional Soroca, a declarat că în Secția Boli Infecțioase s-a produs o pană de curent.

„Două zile au fost niște probleme cu electricitatea, la moment lucrează electricienii, lucrările vor fi încheiate în scurt timp și va fi lumină și va fi cald. Eu am fost acolo, am văzut că doi electrici lucrează. Noi facem focul cu peleți, vă rog să ne credeți”, a menționat șefa spitalului.

Iar reprezentanții Gospodăriei Spitalului Raionul Soroca au declarat că problema cu electricitatea a fost deja rezolvată.

„A fost în perete o bucată de sârmă arsă. Sâmbătă și duminică am căutat de unde s-a pornit acea scânteie. Dar am rezolvat abia astăzi, o oră în urmă. Lumină este deja”, a precizat electricianul Victor Moceac.

observatorul.md

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: