image
Sursa foto: Getty Images

Victor Osimhen ia în considerare să o dea în judecată pe Napoli, după ce a fost ironizat chiar de echipa sa

Victor Osimhen (24 ani) a fost golgheterul sezonului trecut din Serie A cu 26 de goluri și a ajutat-o pe Napoli să câștige campionatul, după o așteptare de 33 de ani.

Acum, atacantul nigerian este protagonistul unui scandal pornit chiar de către echipa sa. Victor Osimhen este gata să ceară daune morale, după ce italienii au comis o gafă uriașă pe rețelele sociale.

Contul celor de la Napoli a postat un videoclip în care fotbalistul este ironizat pentru faptul că a cerut penalty și l-a ratat în meciul cu Bologna, scor 0-0, în etapa a cincea din Serie A. Acesta a fost șters, însă după ce a devenit viral.

Potrivit jurnalistului italian Fabrizio Romano, agentul fotbalistului, Roberto Calenda, a emis un comunicat în care a transmis că jucătorul își poate da în judecată propria echipă.

"Ceea ce s-a întâmplat astăzi pe contul oficial al lui Napoli pe platforma TikTok nu este acceptabil. Un videoclip în care îl ironizează pe Victor a fost făcut public mai întâi și apoi șters cu greu.

Este o faptă gravă care provoacă pagube foarte grave și este doar o parte din tratamentului pe care îl suferă băiatul în ultima perioadă din cauza media și a știrilor false. Ne rezervăm dreptul de a lua măsuri legale și orice inițiativă utilă pentru a-l proteja pe Victor!", a transmis agentul jucătorului, potrivit sursei citate.

Chelsea a cheltuit nu mai puțin de 415 milioane de euro în această vară, însă Todd Boehly nu se oprește. Pe lista miliardarului a intrat un atacant de elită pentru care este gata să plătească nu mai puțin de 197 de milioane de euro.

Potrivit celor de la Give Me Sport, citați de Fichajes, șefii lui Chelsea, cel ales pentru a deveni starul echipei este Victor Osimhen, golgheterul celor de la Napoli. ”Aristocrații” sunt pregătiți să facă o ofertă de nerefuzat pentru ca nigerianul să ajungă pe Stamford Bridge: 197 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: