image
Sursa foto: Getty Images

După ce l-a ratat pe Kane, Guardiola s-a reorientat și e gata să dea lovitura! Un star de la Barcelona, pe lista lui City

Manchester City este în căutarea unui atacant, după ce Sergio Aguero a plecat de la formația lui Pep Guardiola, iar favorit pentru înlocuirea argentinianului părea să fie Harry Kane, vedeta lui Tottenham și a naționalei Angliei.

Tottenham, prin vocea noului director sportiv Fabio Paratici, a anunțat că nu intenționează să se despartă de golgheterul englez în această vară, în ciuda dorinței jucătorului, care a fost exprimată public. Mai mult, jurnalistul Fabrizio Romano a anunțat că oferta de 116 milioane de euro a lui Manchester City pentru Harry Kane a fost refuzată de de formația londoneză.

Presa din Anglia avansează acum un plan B realizat de Manchester City, în cazul în care transferul lui Kane nu se va putea realiza. "Cetățenii" ar urma să se îndrepte către Antoine Griezmann, fotbalistul Barcelonei, care joacă de doi ani pe Camp Nou.

Griezmann, campion mondial cu Franța în 2018, ar fi un jucător pe placul lui Pep Guardiola, iar City ar putea profita de nevoia Barcelonei de a renunța la salariile mari din lot, având în vedere probleme financiare cu care se confruntă.

Publicația catalană Mundo Deportivo avansează și o variantă în care Barcelona ar urma să primească, pe lângă o sumă de bani, un jucător sau mai mulți de la Manchester City. Fundașul central Aymeric Laporte, apărătorul dreapta Joao Cancelo sau mijlocașul ofensiv Bernardo Silva sunt jucători pe placul conducerii de la Barcelona și ar putea fi incluși în această tranzacție, scrie sursa citată.

Antoine Griezmann, ajuns la 30 de ani, e de doi ani la Barcelona și este un titular constant în echipa catalană. În ultimul sezon, Ronald Koeman l-a folosit în 51 de partide, în care a reușit să marcheze 20 de goluri și să ofere 13 pase decisive.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: