image
Sursa foto: Profimedia

Ar fi schimbul anului: Liverpool renunță la un titular pentru un star de la Real Madrid!

Real Madrid este așteptată să anunțe transferul lui Kylian Mbappe (25 de ani) înainte de startul EURO 2024.

Recent, fotbalistul care a confirmat că pleacă de la PSG în vară a anunțat că viitorul său va fi știut înainte de 14 iunie. Toată lumea crede că Mbappe și Real Madrid au deja un acord, iar acest transfer ar putea declanșa un schimb de proporții.

Potrivit presei britanice, Liverpool este dispusă să îl ofere pe Trent Alexander-Arnold (25 de ani) la schimb pentru Rodrygo (23 de ani).

Schimbul ar avea sens din mai multe puncte de vedere. În primul rând, "Cormoranii" se pregătesc de plecarea lui Mo Salah, care ar urma să fie cedat în Arabia Saudită, după ce vara trecută șefii de pe Anfield i-au blocat plecarea în Golf.

Astfel, englezii vor avea nevoie de un alt atacant, iar postul principal al lui Rodrygo este chiar în banda dreaptă. Totodată, brazilianul ar avea șanse considerabil mai mici să fie titular la Real Madrid odată cu sosirea lui Mbappe.

Alt argument este că Alexander-Arnold e accidentat de ceva vreme, iar înlocuitorul său, Conor Bradley, a reușit să îi suplinească absența cu succes, în ciuda vârstei fragede de 20 de ani.

Marea întrebare este dacă Real Madrid va dori să accepte schimbul fără să ceară și o diferență. În timp ce Alexander-Arnold e cotat la 70 de milioane de euro pe site-ul Transfermarkt, Rodrygo valorează o sută.

De altfel, presa spaniolă anunța luna aceasta că madrilenii nu-l vor ceda pe brazilian pentru mai puțin de 100 de milioane.

Nu doar Liverpool este interesată de Rodrygo, ci și alte echipe din Premier League, precum Arsenal, Manchester City și Manchester United.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: