image
Sursa foto: Profimedia

Raheem Sterling, prima lovitură a verii pentru Chelsea! Fotbalistul și-a dat acordul pentru transfer

Raheem Sterling (27 de ani) reprezintă una dintre principalele ținte ale lui Chelsea din această vară, iar noua conducere a londonezilor este foarte aproape să materializeze mutarea.

După șapte ani petrecuți la Manchester City, Sterling este foarte aproape să schimbe echipa. Fotbalistul englez și-a dat acordul pentru transferul la Chelsea, acolo unde este dorit insistent de către antrenorul Thomas Tuchel.

Jurnalistul Nicolo Schira anunță că fotbalistul a acceptat termenii contractuali propuși de Chelsea, iar în acest moment se așteaptă "acceptul" și din partea "cetățenilor". Conform sursei, gruparea de pe Stamford Bridge speră ca mutarea să se concretizeze în zilele următoare.

Clubul Chelsea Londra a fost preluat de către un consorţiu condus de miliardarul american Todd Boehly, pentru suma de 4,25 miliarde de lire sterline (aproximativ 5 miliarde de euro).

Noii proprietari pregătesc investiții importante, iar antrenorul german Thomas Tuchel are mai multe ținte de transfer.

Potrivit presei engleze, pe lista lui Chelsea sunt Gabriel Jesus (25 de ani, atacant, Manchester City), Kalidou Koulibaly (30 de ani, fundaș central, Napoli), Raheem Sterling (27 de ani, mijlocaș, Manchester City), Jules Kounde (23 de ani, fundaș central, FC Sevilla), Marc Cucurella (23 de ani, fundaș stânga, Brighton), Presnel Kimpembe (26 de ani, fundaș central, PSG), Ousmane Dembele (25 de ani, mijlocaș, FC Barcelona), Matthijs de Ligt (22 de ani, fundaș central, Juventus).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: