image
Sursa foto: Profimedia

Mohamed Salah își face bagajele la vară! Ce destinație preferă superstarul hotărât să plece de la Liverpool

Mohamed Salah (30 de ani) își dorește din ce în ce mai mult să plece de la Liverpool la finalul sezonului actual.

Conform presei franceze, egipteanul care a devenit recent cel mai bun marcator din istoria "Cormoranilor" în Premier League consideră că echipa sa a ajuns la "finalul unui ciclu", astfel că și-ar dori să schimbe clubul la vară.

Superstarul african crede că a venit momentul pentru o nouă aventură, iar, potrivit aceleiași surse, în acest moment destinația sa preferată este campionatul Spaniei.

Acolo, este greu de imaginat că vreo altă echipă în afară de Barcelona și Real Madrid i-ar putea satisface pretențiile financiare, astfel că Salah ar putea ajunge fie pe Camp Nou, fie pe Santiago Bernabeu dacă va merge în La Liga.

Cu cele două goluri, fotbalistul egiptean a devenit cel mai bun marcator din istoria lui Liverpool, în Premier League. Salah a ajuns la 129 de goluri înscrise, a anunțat Liverpool pe site-ul oficial.

Salah l-a depășit în topul istoric pe Robbie Fowler, care rămâne cu 128 de goluri marcate pentru Liverpool în Premier League. Podiumul acestui clasament este completat de Steven Gerrard, cu 120 de goluri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: